otrdiena, 2009. gada 17. februāris

Sveiciens no Dainas Taimiņas




Daina (http://www.math.cornell.edu/~dtaimina/) šorīt pirms došanās skolot nākamos matemātiķus un geometrus, paspēja atsūtīt vienu sava tamborējuma bildi -- mums visiem iedvesmai. Arī Itakā esot gana auksts -11°C, tāpēc noskaņa tāda ziemīga. Ir pamats cerēt, ka Daina notamborēs arī kaut ko īpaši mūsu projektam.


Gabaliņš raibā rifa




Taupības korallis







Gadu laikā bija iekrājušies diegu galiņi (žēl taču izmest :)) ), kurus nekur vairs īsti nevar izmantot, jo vidējais garums kādi pāris metri vien. Tā nu es šos satamborēju visus vienā kruzulī.



Baltijas jūras krasts




Šī ir mana jūras mala -- viļņu pēdas smiltīs, apaļi olīši, ūdens un gliemežvāki :)


pirmdiena, 2009. gada 16. februāris

Dagnijas raibuļi


























Visa varavīksne -- saulaini un dzīvespriecīgi -- gabaliņš rifa Dagnijas izpildījumā.

ceturtdiena, 2009. gada 12. februāris











Citēju baibas (http://www.musturs.lv/) rakstīto: "... gandrīz kā jūrā un saulē izbalējis koka gabals ar tirkīzziliem košiem akcentiem." Susures (arī http://www.musturs.lv/) korallīši ir tie koši tirkīzzilie, savukārt baiba pati savējos aprakstījusi dikti tēlaini: "Un krāsas es izvēlējos tādas dubļu-dūņu-grīdaslupatas-lina-smilšu ...un sālsūdeni izmirkuša koka krāsā. Man jau liekas, ka tās piederēsies pie vietējās jūras tēmas." Manuprat, patiesais skaistums atklājas, kad to visu saliek kopā :)








otrdiena, 2009. gada 10. februāris

Šajā vietā esat mīļi aicināti parunāties, apmainīties viedokļiem un padalīties pieredzē, paskatīties uz jau tapušu darbu bildēm un parādīt savus darinājumus. Vārdu sakot: viss par un ap hiperbolisko tamborēšanu, lai vienuviet var redzēt un sajust, kā aug mūsu kopīgi tamborētais rifs un cik augsti jau viļņi.
Bildes, kuras vēlaties parādīt citiem, lūdzu sūtiet uz tija@consentio.lv -- visas tiks iespējami operatīvi publicētas šeit.

Informācija par projektu lasāma un skatāma: www.consentio.lv un www.musturs.lv