ceturtdiena, 2009. gada 7. maijs

Ar lielu prieku sūtu vissiltākos paldies projekta "No koraļļu rifiem līdz Baltijas jūrai" atbalstītājiem ASV un Kanādā!!!!!!!

Tie ir:
Andrievs Ezergailis (ASV)
Anita un Guntis Liepins (Kanada)
Mirdza Baltais (Kanada)
Harolds Otto (Kanada)
David Henderson (ASV)
Daina Taimina (Latvija/ASV)

Paldies Jums katram no visas sirds!

Projekta ietvaros no š.g. janvāra līdz 08.05. Latvijas mākslas un vispārizglītojošajās skolās norisinājās kopdarbs-konkurss. Plašāka informācija un projekta nolikums publicēts KRIIC mājas lapā: http://kriic.lv/notikumi/projekti/tamboresanas-konkurss-no-korallu-rifiem-lidz-baltijas-jurai Jūsu ziedojumi dos mums iespēju sagādāt atzinības balvas pašiem centīgākajiem un radošākajiem skolēniem un viņu skolotājām. Līdz šodienai darbus nodevušas 11 skolas. Kopumā savu piedalīšanos projektā pieteikušas jau 29 skolas no visām Latvijas malām: Rīgas, Vangažiem, Jumpravas, Valmieras, Mazsalacas, Alojas, Inčukalna, Zaņas pagasta, Gaujienas, Ilūkstes, Jelgavas, Matkules, Pāles, Ventspils, Korgenes un Ķekavas.

30. maijā galerijā "Consentio" notiks skolēnu kopdarba izstādes atklāšana un iespaidīgāko darbu autoru apbalvošana. Uz pasākumu ir aicināti ne tikai visu dalībnieku pārstāvji, bet arī ciemiņi. Būs interesanti stāsti un sarunas, būs ko redzēt un uzzināt. Būs arī īpašas balvas no SIA "Jānis Roze" un no sabiedriskās vides aizsardzības organizācijas "Zaļā brīvība".

Ir jau zināma pirmā pietura, kurā piestās skolēnu kopdarba ceļojošā izstāde -- tā ir Ķekavas vidusskola, uz kuru bērnu darbi dosies septembra vidū un uzkavēsies tur apmēram mēnesi.
Ar projekta atbalstītāju palīdzību izstāde varētu ceļot no skolas uz skolu visu 2009./2010. mācību gadu. Ja kāds vēlētos palīdzēt segt izstādes transportēšanas izmaksas uz citām Latvijas vietām, ziedojumus iespējams ieskaitīt SIA "Consentio" kontā:

SIA "Consentio", PVN Reg. nr. LV40003530590
Banka: SEB Unibanka, konta nr. LV09UNLA0050013482331
SWIFT code: UNLALV2X
Adrese: Valdlauci, Meistaru iela, Kekavas pag, Rigas raj, LV1076

Ne tikai mēs, organizatori, bet arī darbu autori -- bērni un jaunieši un visi, kam Jūs dosiet iespēju apskatīt izstādi, būs ļoti priecīgi un pateicīgi :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru